keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ultrapäivä :)

Tänään se totuuden hetki sitten koitti :) Ei jännittänyt yhtään, koska tiesin että Lilo on tiineenä, sen verran on turvonnut ja muuttunut.
Eläinlääkäri sanoi jo ennen ultraa, että ainakin tissit ovat lupaavat :D Ja samantein kun laski ultralaitteen vatsalle, niin sanoi ettei tarvinnut ainakaan etsiä. Noin kuusi pentusta löytyi. ELL sanoi, että on hyvän kokoisia jo vaikka vrk on vasta 28, että on varmasti natsannut melkein heti astutuksen jälkeen :) Tehokas Ross ;)
Lilo alkaa tänään syömään pentunappulaa norminappulan lisäksi. Tämän pentueen syötänkin nyt Sam's Field ruualla, koska sitä omat koirat ja valtaosa kasvateistanikin nyt syö ja hyvin toimii. Ruoka on gluteeniton, koska Bortsujen ja Shelttien aineenvaihdunta tuppaa hidastumaan viljasta. (Näin koiriemme fysioterapeutti meille kertoi havainneensa). Lilo on nyt syönyt 2dl 2x päivässä Adult Mediumia, lisään nyt molempiin annoksiin 0,5dl Puppyruokaa. Vähitellen sitten vaihdan ruuan kokonaan penturuokaan.
Eläinlääkärissä Lilolla painoa nyt 16,1kg, eli 1,4kg tullut jo lisää painoa, mikä on kyllä ihmeellistä!!! Lienee lihonnut vähän muutenkin kuin vaan pennuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti