maanantai 15. huhtikuuta 2013

10vrk

Palleroiset on jo niin kovin isoja <3 Tuhisevat, murisevat, haukkuvat ja inisevät pentulaatikossa. Kävelyn alkeita kovasti harjoitellaan ja kaatuillaan koko ajan, milloin nenällee ja milloin kyljelleen. Öisin en herää enää kertaakaan pentujen takia, nukkuvat vissiin aika rauhassa ja Lilo käy niitä välillä imettämässä.
Lilo on selvästi oma itsensä, kun oli tihutöitä tehnyt ollessaan yksin, saa siis alkaa lenkittämään jo ihan kunnolla. Lauantaina heräsin ja katsoin ikkunasta "Jes! sataa vettä, äkkiä koirien kanssa lenkille", teinkin sitten Lilon, Liinun ja Rossin kanssa tunnin metsälenkin ihanassa kevätsateessa! Jee, lumet sulaa :)
Pennut ei meinaa enää mahtua punnituskoriin, ja Yang on kiivennyt korista jo itse pois muutaman kerran - häntä on aika mielenkiintoista välillä punnita, kun vauhtia jo riittää.
Yksi narttupentu jää kotiin Markuksen harrastuskaveriksi, joten kaikilla pennuilla on jo kodit tiedossa. Toki se varmistuu vasta, kun pentujen luonteen näkee kunnolla. Ihania uusia tiimiläisiä ollaan saamassa Something Like-tiimiin :D
Tässä pentujen painot 10vrk:
Yang 905g
Bailey 847g
Izzie 922g
McDreamy 908g
McSteamy 929
Grey 886g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti