tiistai 23. huhtikuuta 2013

18vrk

Pentuset on ollut su-ma ripulilla, Lilo syöttää niitä edelleen ihan liikaa. Jos pennut nukkuu, ja yksi näkee unia ja vinkasee, niin Lilo juoksee pentulaatikkoon, herättää pennut ja syöttää ne. Nyt olen alkanut rajoittamaan sen pääsyä pentulaan, että tasaantuisi tuo syöttöväli. Imetysvälinhän pitäisi olla nyt jo reilusti yli 2h, mutta noilla ei välillä ole edes tuntia.
Tänään annoin pennuille Nutri-Plus Geeliä, varmuudeksi ettei kakkatauti ole vienyt kaikkia vitamiineja yms. Eilen ja tänään saivat myös piimää, missä sekoitettuna joukkoon maitohappobakteeria. Nyt alkaa kakka kiinteytymään ja aloitetaan maistelemaan myös kunnon ruokia. Aamulla annoinkin jo ensimmäiset turvotetut nappulat. Syötin pentulassa jokaiselle yhden kerrallaan, mutta kun syötin muita, niin huomasin, että Yang ja Bailey on kipossa syömässä itse :D No otin sitten kipon pois lattialta, ettei nyt heti kauheesti saa sitä. Illalla vielä toinen kerta nappulaa ja Nutri-Plus Geeliä.
Pentulan siivouksen yhetydessä pesin myös pentuja vähän tänään. Tassuissa oli keltaista kakkan jäljiltä ja virutin hanan alla hiukan. Kukaan ei ollut moksiskaan moisesta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti