torstai 9. toukokuuta 2013

34vrk

Eilen illalla menin pentujen kanssa autoilemaan, Lilo oli pentujen kanssa kevythäkissä auton takana. Inahdustakaan ei kuulunut noin 10min automatkan aikana.

Tänään yhden aikaan mentiin pentujen ja Rossin kanssa pihalle. Ekaa kertaa Ross leikki pentujen kanssa, nyt ne siis muistuttaa jo koiraa Rossinkin mielestä :D Tässä video Rossin ja Baileyn leikistä yms. Oltiin varmaan tunti ulkona ja sitten lähdettiin käymään taas ajelulla, nyt vaan pennut kevythäkissä. Päikkäreillehän ne siinä heti alkoi, vitsi miten helppoja :O


Ajeltiin joku 20min, pennut nukkui koko ajan. Sitten autosta taas pihalle riehumaan ja päivällinen ulkona. Alkoipa sitten satamaankin. Pennuille uusi kokemus tästäkin, ei se vauhtia haitannut. Tässä video sateenropinan kera :) Taas ulkoiltiin neljään asti ja lähdettiin käymään Raumalla kaupassa, pennut taas auton kyytiin ja menoks. Tällä kertaa autoilu kesti noin tunnin ja pennut vaan nukkui. Sitten pennut oli vielä ulkona hetken, teki asiansa ja laitoin pentulaan nukkumaan. Nyt onkin ollut rauhallinen ilta ;)
Eilen napsisin kuvia pentujen aamu-ulkoilusta, vitsi on ihanaa kun kesä on tullut!!! Kuvia täällä.

Yang
Bailey
Izzie
McDreamy
McSteamy
Grey

1 kommentti: