perjantai 3. toukokuuta 2013

4 viikkoa

Apua, yli puolet minun ajasta pentujen kanssa jo takana :/ Onneksi suurinosa jää lähelle, niin näkee usein!

Eilen pennut viiletti ihan huimapäinä menemään kämppää ympäri, kiusaten Liinua ja Jesperiä. Ross edelleen pelkää pentuja, ei tiedä mitä ne on :D Tänään kuitenkin sai pentu jo muutaman minuutin nukkua Rossin pyllyä vasten. Liinua en ole ennen nähnyt noin leikkivän pentujen kanssa, kai ne on kivoja kun ne ei ole omia :D

Liinu leikittää
Jesper leikittää
Aamulla ruuan jälkeen mentiinkin sitten ulos koko konkkaronkka. Pennut ottivat pienet tarjoilut maitobaarista ihan ekaksi ja sitten lähdettiin tutkimaan maailmaa. Olin yksin ja pennut laajensikin reviiriä heti niin paljon, että meinas tulla kiire. Pakkasin pennut sitten pyykkikoriin ja takas sisälle. Tänään mennään vielä päivällä ja illalla, kun mulla on apukäsiä!



Yang
Bailey
McDreamy kiitää Jesperin perässä
Izzie ja McSteamy tutkii
Grey haistelee
Ulkoilun ja päikkärien jälkeen laitettiinkin sitten pannat kaulaan. Kyllä oli vikinää, murinaa ja rapsutusta :D En kiusannut pentuja pannoilla kun joku 10min. Yangillä on Rukkan punainen panta, Greyllä Rukkan liila panta, Izziellä oranssi tassupanta, Baileyllä punainen tassupanta, McDreamyllä sininen tassupanta ja McStreamyllä vihreä tassupanta. Näihin on jokaiseen samanlaiset hihnat, että saa uudet omistajat mukaansa sitten :)

Izzie
Yang
Bailey
Grey
McDreamy
McSteamy
Lisää kuvia löytyy ulkoilusta ja panta harjoittelusta galleriasta. Tänään koitetaan ottaa 4vko poseerauskuvatkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti