maanantai 13. toukokuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Ollaanpas taas ehditty puuhailemaan!
5vko synttäri aamuna tuli vieraita Askolasta katsomaan omaa pentuaan. Kyllä pennut pääsee hyviin koteihin! Sen jälkeen tuli Heidi ja BJ treenailemaan. Palluteltiin Heidin kanssa pentuja ja käytiin treenaamassa esineruutua. Sitten pennut nukkui päikkärit, kun kasvattajatäti suuntasi kaupungille hakemaan koirille ruokaa ja olipa Mustin ja Mirrin pentupakkauksetkin saapuneet. Reppuun lisätään kasvattajan toimesta vielä nyörileluja, panta+hihna, pentukansiot ja muita leluja.
M&M pentupakkaus, kuvassa myös pentukansio.
19.30 oli sitten Tiinan ja Lumin kanssa treffit Raumalla metsässä esineruutu treenin merkeissä. Pennut lähti mukaan. Onko parempaa tapaa aloittaa treenit, kun päästää pennut valloilleen metsaään ja naureskella niiden toilailuja :D Grey, Yang ja McDreamy kävi jo metsäojassa uimassa (lue: putosi sinne), mutta se ei kyllä menoa haitannut. Sitten pennut autoon ja isojen koirien treenit. Pennut alkoi heti nukkumaan häkissään ja osaavat jo näköjään odottaa autossa vuoroaan :D
Treeneistä sitten Lilon "porukoille", eli Koivistoille. Siellä oli miltien meidän koko suku katsomassa Suomen jääkiekkopelia ja meteli oli sen mukainen. 14 aikuista, 3 lasta, 1 aikuinen BC uros Welmu sekä 13viikkoinen Kultainennoutaja uros Rico. Pennut teki ensin asiansa ulos ja siitä menimme olohuoneeseen, jossa pennuille riitti leikittäjiä/pureskeltavia. Touhuivat siinä aikansa ja alkoivat nukkumaan vieraiden jaloissa. Ei niitä haitannut vaikka jääkiekkofanaattinen sukuni huusi ja mölisi pelin tiimellyksessä :D Illalla kotiin ruokailun jälkeen nukkumaan, oli aika rauhallista pentua siinä vaiheessa.

Lauantaina itse olin kisaamassa pentusten isän Rossin kanssa Vaasassa agilityssä. Tulokseksi molemmilta radoilta 0-voitto ja eka A-sert :) Aamulla kävin kuitenkin "aamulenkillä" pentujen kanssa, eli kierrellään meidän tonttia (joka on 1 ha).
Pennut oli aamupäivän kotona yksin, kunnes pääsivät Markuksen kanssa ulos touhuumaan päivällä. Lauantai päivä oli muuten aika tylsä heille.

Sunnuntaina aamulla taas aamulenkille ja sen jälkeen Marjo Heino tuli siruttamaan pentuset. Grey ja McDreamy kiljahtivat sirutuksesta, muut olivat hiljaa. Marjo on siruttanut kaikki pentueeni ja nyt oli kyllä ennätys hiljaista sakkia! Alla seisotus-, ja pääkuvat eiliseltä ja viralliset nimet sekä niiden tarkoitus. Pentujen nimet on Italiaksi.
Yang - Something Like Campi Dell'Orrore (kenttien kauhu)

Bailey - Something Like Carino Cane (söpö koira)

Izzie - Something Like Cosí Felice (niin iloinen)

McDreamy - Something Like Cane Selvatico (villikoira)

McSteamy - Something Like Correre Veloce (juosta lujaa)

Grey - Something Like Ciao Bella (hei kaunis!)

Sirutuksen jälkeen pennut jäivät yksin kotiin, kun me lähdimme juhlistamaan äitienpäivää mummuloihin ja äitini luo. Päiväruuan aikaan tultiin kotiin ja ruoka nautittiinkin pihalla. Ruokailun jälkeen painettiin menemään 1,5tuntia ulkona! Pennut kävi pihaojassa taas uimassa ja sen jälkeen saivat hepulin ja möyrivät mullassa. Näky oli tämän näköinen:

Pennut nukahtivat pihalle, osaavat kyllä rauhoittua paikassa kuin paikassa!

Ulkoilun jälkeen pennut pääsivät ekaa kertaa pesulle :) Markus pesi pennut oikeen shampoolla ja minä kuivasin. Sen jälkeen maistui taas uni penneleille.
Ulkoilusta taas uusia kuvia katsottavissa täällä. Tänään koitan saada kotisivuillekin jo pentujen omat sivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti